• Regisztrálj nálunk!

  Regisztrálj nálunk!

  Amennyiben regisztrálsz oldalunkon, különböző kedvezménykuponok letöltésére leszel jogosult.

 • Bővülő kedvezmények

  Bővülő kedvezmények

  A kedvezményadó partnereink köre folyamatosan bővül, nézz vissza oldalunkra rendszeresen.

 • Regisztrálj nálunk!

  Értesítsd Reklámzabáló társaidat is!

  Minden ötvenedik regisztráló értékes ajándékot kap.

 
   
 
 
 

                                                                                                

Aktuális

 

BREAKING NEWS

A kuponletöltést lezártuk, de ne szomorkodjatok! Lehetőség van regisztrációra a rendezvény helyszínén is. Érkezzetek időben, mert az első 50 helyszíni regisztráló még 50% kedvezménnyel juthat be!

Várunk szeretettel.

A szervező csapat

REKLÁMZABÁLÓK BEFORE BULI - KUPON REGISZTRÁCIÓS INFÓK

A péntek esti "Reklámzabálók Before Buli" kapcsán az alábbi fontos infókat szeretnénk Veled megosztani:
- Egy személy regisztrálásával egy kupon váltható belépőre! A kuponon szereplő nevet a belépéskor kihúzzuk a regisztrációs listáról, így más ezzel a regisztrációval már nem léphet be.

- A bejutás mindenki számára garantált, aki regisztrált és letöltötte az 50%-os, vagy a 100%-os kupont.

- A 100% kedvezményt, vagyis ingyenes belépést biztosító kuponok (az első 200 regisztrálónak) – ELFOGYTAK!
- A nagy érdeklődésre való tekintettel feltöltöttünk 50% kedvezményt adó kuponokat a
www.reklamzabalok.hu oldalra, melyeket péntek 13:00-ig vehetsz igénybe. A teljes jegyár 1500, így ezzel a kuponnal 750 forintért juthatsz hozzá a belépőhöz.
- Péntek 13:00 után az addigi regisztrációk számának függvényében 18:00-ig lehetséges lehet még a regisztráció és az 50%-os kedvezmény az oldalon és a helyszínen (Átrium Film - Színház). Erről az oldalunkon tájékoztatást adunk 13:00 órától az AKTUÁLIS menüpontban.

- Ha regisztráltál & letöltötted a kupont, elég azt a rendezvényre magaddal hozni és mi a kupont karszalagra cseréljük.
- A kuponon szereplő adatoknak megfelelően ingyenes vagy 50%-os belépésre leszel jogosult.
- Az előzetesen nem regisztrálók számára a teljes árú belépő érvényes: 1500 Ft.
- Az előzetes regisztráció a www.reklamzabalok.hu oldalon, pénteken 13:00-kor zárul. esetleges meghosszabbítás esetén a délután folyamán a helyszínen lehet majd az 50%-os belépőre regisztrálni.
További kérdéseiteket írjátok meg az sborsos@adeaters.hu címre ahol a legrövidebb időn belül válaszolunk.


ÚJDONSÁGOK 2012

 

Az elmúlt hetekben, a Reklámfeszten és a HVG Állásbörzén kezdtük el az idei Reklámzabálók Éjszakája őszi promóciós kitelepüléseinek sorát, amelyet októberben folytatunk. Az első két kitelepülésen közel négyszázan regisztráltatok. Az ősz folyamán ott leszünk több nagyszabású eseményen is, hogy minél szélesebb körben bemutassuk idei újdonságainkat.

 

A kitelepüléseken regisztrálók 30% kedvezménnyel vásárolhatnak majd belépőket, a szerencsésekre értékes ajándékok várnak.

Bizonyára észrevetted, hogy az új oldalunk az eddig megszokott menüpontok mellett új szolgáltatással jelentkezik. Idén először egy példátlan újítással kedveskedünk Nektek és Támogatóinknak: A Reklámzabálók Éjszakáját Támogató cégek és szolgáltatók számára egy új kedvezményadói felületet alakítottunk ki.

 

A felületen regisztrálók, kedvezménykuponok egyre bővülő körét tölthetik le és érvényesíthetik a megadott határidőkön belül kedvenc szolgáltatóiknál és boltjaikban, Főszponzorunk, az AXBO Alvásciklus Ébresztőóra jóvoltából minden vásárló ingyen páros VIP belépőt kaphat (lásd feltüntetett kondíciók).

 

Hogy bekapcsolódj akciónkba, nem kell mást tenned mint regisztrálni és letölteni a Téged leginkább érdeklő szolgáltatók PDF formátumú kuponját és vásárlásaidnál érvényesíteni azokat. Bízunk benne, hogy figyelmességnek szánt kupon akciónk hasznosnak és népszerűnek bizonyul majd, az évvégi ajándékozási időszakhoz közeledve.

Harapj rá!

Gyere ingyen az
idei nagy
Reklámzabálásra

vagy

Vásárolj trendi
helyeken 20-60%
kedvezménnyel

Megújult oldalunkon hamarosan megtalálod majd a 2012-2013-as nagy Reklámzabálás időpontjait, helyszínét, programját, a belépők árait, a jegyárusító pontok listáját és az igénybe vehető kedvezményeket.

 

Keressük azokat a Reklámzabálókat, akik régebbi eseményeinken való részvételükről privát fotókat vagy videókat őríznek és ezeket szívesen megosztanák velünk és az oldalunk látogatóival. A legjobb felvételek beküldői "Reklámzabálók Délutánja" belépőket kapnak.

 

Látogassátok a két facebook oldalunkat: www.facebook.com/reklamzabalok és www.facebook.com/sportzabalok és figyelmeztessétek zabáló társaitokat és üzletfeleiteket, hogy itt valami Cool dolog INDÚL!

Reklám és Kupon Zabálásra fel!


Vissza a főoldalra