• Regisztrálj nálunk!

  Regisztrálj nálunk!

  Amennyiben regisztrálsz oldalunkon, különböző kedvezménykuponok letöltésére leszel jogosult.

 • Bővülő kedvezmények

  Bővülő kedvezmények

  A kedvezményadó partnereink köre folyamatosan bővül, nézz vissza oldalunkra rendszeresen.

 • Regisztrálj nálunk!

  Értesítsd Reklámzabáló társaidat is!

  Minden ötvenedik regisztráló értékes ajándékot kap.

 
   
 
 
 

Esemény, Történet

A Reklámzabálók Éjszakája 1981-ben indult nemzetközi útjára Párizsból. Napjainkra 50 ország 170 városában szervezik nagy sikerrel. A különleges hangulatú, reklámfilm vetítéssel összekötött show-műsor során a világ reklámfilm termésének legjava kerül bemutatásra. Látványos és kreatív promóciók, show műsorok, szakmai és művészi előadások, koncertek, interaktív játékok, kreatív versenyek és díjátadók színesítik az eseményt évről-évre.

Az önfeledt fieszta hangulat, a bennfentes együttlét öröme, a spontán vélemény nyilvánítás eszközeinek használata, a VIP network élmény mind-mind hozzátesz az esemény évek óta töretlen sikeréhez.

Küldetésünk a reklámműfaj szórakoztató, kultúrtörténeti és művészi oldalának kötetlen hangulatban történő látványos bemutatása, a reklámmal szembeni ellenérzés csökkentése, a pozitív de kritikus szellem meghonosítása a fogyasztók széles körében, a reklámhoz hozzánk hasonlóan viszonyuló fiatalok közösségének építése és ápolása.

A kommunikációs szakma és a nagyközönség közötti egyedülállóan interaktív találkozás, a kezdetek óta 12 milló résztvevőt vonzott világszerte. Az elmúlt 11 évben Magyarországon 17 teltházas rendezvényen több mint 110.000 látogatót láttunk vendégül. A résztvevők túlnyomórészt magas vásárlóerejű fiatalok, egyetemi hallgatók, pályakezdők, gazdasági és kommunikációs döntéshozók, trendsetter-ek, véleményvezérek.

A kezdetek óta több mint 170 médiatámogató és együttműködő partner és közel 85 szponzor csatlakozott hozzánk. Az írott és elektronikus médiában több ezerre tehető a PR megjelenések, ajánlók beszámolók száma. Az affinis Reklámzabálók tábora kutatásaink szerint százezer fő fölé tehető.

A Reklámzabálók Éjszakája, amely egy francia fiatalember (reklám) filmtekercsek iránti szenvedélyéből 31 éve született, ma már 50 ország reklámfogyasztói számára célt és missziót jelent a nemzeti reklámkultúra megteremtésére és kiteljesítésére a nagyközönség körében.


Vissza a főoldalra