• Regisztrálj nálunk!

  Regisztrálj nálunk!

  Amennyiben regisztrálsz oldalunkon, különböző kedvezménykuponok letöltésére leszel jogosult.

 • Bővülő kedvezmények

  Bővülő kedvezmények

  A kedvezményadó partnereink köre folyamatosan bővül, nézz vissza oldalunkra rendszeresen.

 • Regisztrálj nálunk!

  Értesítsd Reklámzabáló társaidat is!

  Minden ötvenedik regisztráló értékes ajándékot kap.

 
   
 
 
 

Rólunk írták$nbsp;$nbsp;

NOL - Népszabadság Online - 2007. október 18.Bővebben

Novemberben ismét Reklámzabálók Éjszakája

2007. november 24-én a Budapesti Kongresszusi Központ ismét a nemzetközi reklámhedonizmus központjává válik: idén hetedszer rendezik meg a Reklámzabálók Éjszakáját.

"Felhívást intézünk minden elkötelezett Reklámhedonistához: november 24-én a délutáni és esti vetítésen Te is adj hangot véleményednek, tomboljunk együtt a kreativitás nemzetközi reklámgasztronómiai ünnepén, a Reklámzabálók Éjszakájának minden eddigit felülmúló buliján! - szól a szervezők meghívása.

A programok

"A nemzetközi reklámfilmipar legfrissebb 600 gyöngyszemét Jean Marie Boursicot's Nights of the Ad Eaters összeállításában tálaljuk. Bemutatkoznak a belga, svájci és a román reklámfilmgyártás remekei. Kápráztató összeállítást tekinthetünk meg a hatvanas évek olasz reklámfilmjeiből. Különleges csemegeként nagy francia rendezők (Jean Luc Godard, David Lynch, Bakhtigar Khoudoynazarov, Giuseppe Tornatore, Emir Kusturica, Roman Polanski, Wim Wenders, Robert Altman, les Frčres Cohen, & Olivier Paulus) alkotásaiból készült reklámfilm- összeállítás kerül vetítésre. Az ínyencek számára pedig az ötvenes évek animációs reklámfilmjei mellett igazi kuriózumot tartogatunk: az 1921-ből Franciaországból származó, a gázfűtést reklámozó filmcsodát.

Napjaink zamatát Guy Ritchie Madonnával készített, David Fincher ötletéből Tony & Ridley Scott produceri munkájával készült reklám-etüd képviseli, és Nicole Kidman is megjelenik a Chanel 5 imázsfilmjében.

A "retro" jegyében hazai kedvenceinkről sem feledkezünk meg: az AEGON támogatásával bemutatott filmek mellett az EVM Zrt. Retro reklámfilm- és plakátkiállításán is szórakozhatunk.

De reklámgasztronómiai meglepetésben is részünk lesz: "Politika a reklámban" címmel a 168 óra segítségével válogatjuk össze a politikai kommunikáció színes pillanatait; a VIVA TV-vel közösen mutatjuk be a "Popsztárok a reklámban" című összeállítást; a magyar sztárokkal készült retro reklámfilm ínyencséggel a hot magazin! örvendeztet meg bennünket. A desszert iránt sóvárgók számára pedig levetítjük a 2006- os Clio Award győztes filmjeit.

Az esti fergeteges partyn neves hazai underground zenekarok mellett a chillout zene és a meglepetés MC teszi forróvá a buli hangulatát. Jamie Winchester és barátai pedig unplugged-koncertet adnak."

Népszava online - Kultúra - 2007. október 18.Bővebben

A sok a reklámra éhes ember Magyarországon

Délután és este is lesz reklámzabálás idén, ugyanis a Reklámzabálók Éjszakája elnevezésű rendezvényt november 24-én tartják a Budapest Kongresszusi Központban, amikor is két alkalommal, 14 és 19 órakor vetítik le a nemzetközi reklámkínálat színe-javát - jelentette be a csütörtöki sajtótájékoztatón Borsos Sándor főszervező.

A Magyarországon hetedik alkalommal megrendezendő eseményen eddig összesen mintegy 50 ezer reklámra éhes látogató vett részt, míg világszerte az első 1981-es vetítés óta 12 millió.

A méltán népszerű esemény most is számos különleges csemegével csábítja reklámzabálásra az érdeklődőket. Látható lesz a nemzetközi filmipar legfrissebb 600 gyöngyszeme, de bemutatkoznak a belga, svájci és a román reklámfilmgyártás remekei is.

A kínálatból az újságírók egy 20 perces összeállítást láthattak csütörtökön, az egyes reklámokról alkotott véleményüket nevetéssel, pfujolással értékelték. A szervezők ezt várják a Reklámzabálók Délutánja és Éjszakája habzsolóitól is, fejezzék ki hangosan nemtetszésüket vagy derűjüket, hiszen a többség szava dönt: a jó a jó! A rossz nem jó!

Első alkalommal követhető nyomon az interneten is a reklámkavalkád az Enternet Live Streaming online közvetítést ad a helyszíni díjátadásról és az Éjszaka különleges eseményeiről.

Idén is meghirdették - a Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetségével közösen - a Reklámzabálók Kreatív Versenyt négy kategóriában (film, sajtó, plakát, rádió). Szavazni a www.pengezabalok.hu című honlapon lehet.

A szervezők régi magyar márkarelikviákat várnak, amelyekből online aukciót rendeznek. A befolyt összeg felét a beküldő kapja, a fennmaradó összeget a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak ajánlják fel. A tárgyfelajánlásokat a markakmuzeuma@egzo.com e-mailre vagy az EGZO Média postai címére (1022 Budapest, Csopaki utca 13.) várják.

Már él a Reklámzabálók Kvíz, akik a www.reklamzabalok.hu/kviz weboldalon található kérdésekre helyesen válaszolnak, azok között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

A belépőkről és az est részletes programjáról a www.reklamzabalok.hu című honlapon találhatók további információk.

MTI

Duna TV - Kultúra - 2007. október 16.Bővebben

Csak reklámhabzsolóknak!

Hetedszer rendezik meg a Reklámzabálók Éjszakáját november 24-én a Budapest Kongresszusi Központban.

A programban számos külföldi és magyar reklámínyencség található. Az első Reklámzabálók Éjszakáját Jean-Marie Boursicot-hoz kötődik, aki 1981-ben Párizsban tartotta az első vetítést, mert remélte, rajta kívül mások is szeretik a jó reklámokat. A nagy érdeklődés miatt egy évvel később már két egymást követő estet szervezhetett, a következő években pedig egyre gyarapodott a turné állomásainak száma. Jelenleg 50 ország közönsége tekinti a Reklámzabálók Éjszakáját fontos célnak a nemzeti reklámkultúra megteremtésére. Az eseményt Magyarországon 2001. óta szervezik meg.

Idén egy napon, két alkalommal lesz lehetőség reklámhabzsolásra: november 24-én, szombaton 14 órától, majd 20 órától tömhetik magukat degeszre reklámmal az érdeklődők.

A programban a nemzetközi reklámfilmipar 600 legfrissebb alkotása található Jean-Marie Boursicot összeállításában. Bemutatkoznak a belga, a svájci és a román reklámfilmgyártás remekei is. Igazi csemege lesz a hatvanas évek olasz reklámfilmjeiből készült összeállítás. Az ötvenes évek animációs reklámfilmjei mellett kuriózum az 1921-ből Franciaországból származó, gázfűtést reklámozó filmcsoda. A jelenkor zamatát a Madonna főszereplésével készült reklámetűd képviseli, amelyet Guy Ritchie készített David Fincher ötlete alapján.

A retro jegyében a magyar kedvencekről sem feledkeztek meg a szervezők: az EVM Zrt. reklámfilm- és plakátkiállítása kerül terítékre. Számos tematikus összeállítás fokozza még a hangulatot, mint a politika a reklámban, vagy a popsztárok a reklámban, de láthatók a Clio Awards 2006. győztes filmjei is.

Az eseményen neves magyar underground zenekarok mellett a chillout zene és egy meglepetés MC gondoskodik a jó hangulatról.

MTI - 2007. október 18.

Reklámzabálók Délutánja és Éjszakája

Délután és este is lesz reklámzabálás idén, ugyanis a Reklámzabálók Éjszakája elnevezésű rendezvényt november 24-én tartják a Budapest Kongresszusi Központban, amikor is két alkalommal, 14 és 19 órakor vetítik le a nemzetközi reklámkínálat színe-javát - jelentette be Borsos Sándor főszervező. A Magyarországon hetedik alkalommal megrendezendő eseményen eddig összesen mintegy 50 ezer reklámra éhes látogató vett részt, míg világszerte az első 1981-es vetítés óta 12 millió. A méltán népszerű esemény most is számos különleges csemegével csábítja reklámzabálásra az érdeklődőket. Látható lesz a nemzetközi filmipar legfrissebb 600 gyöngyszeme, de bemutatkoznak a belga, svájci és a román reklámfilmgyártás remekei is.

A kínálatból az újságírók egy 20 perces összeállítást láthattak csütörtökön, az egyes reklámokról alkotott véleményüket nevetéssel, pfujolással értékelték. A szervezők ezt várják a Reklámzabálók Délutánja és Éjszakája habzsolóitól is, fejezzék ki hangosan nemtetszésüket vagy derűjüket, hiszen a többség szava dönt: a jó a jó! A rossz nem jó!

Első alkalommal követhető nyomon az interneten is a reklámkavalkád az Enternet Live Streaming online közvetítést ad a helyszíni díjátadásról és az Éjszaka különleges eseményeiről. Idén is meghirdették - a Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetségével közösen - a Reklámzabálók Kreatív Versenyt négy kategóriában (film, sajtó, plakát, rádió). Szavazni a www.pengezabalok.hu című honlapon lehet.

A szervezők régi magyar márkarelikviákat várnak, amelyekből online aukciót rendeznek. A befolyt összeg felét a beküldő kapja, a fennmaradó összeget a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak ajánlják fel. A tárgyfelajánlásokat a markakmuzeuma@egzo.com e-mailre vagy az EGZO Média postai címére (1022 Budapest, Csopaki utca 13.) várják.

Már él a Reklámzabálók Kvíz, akik a www.reklamzabalok.hu/kviz weboldalon található kérdésekre helyesen válaszolnak, azok között értékes nyereményeket sorsolnak ki. A belépőkről és az est részletes programjáról a www.reklamzabalok.hu című honlapon találhatók további információk.